slo | eng

SIOUG 2015 / Portorož / 12. in 13. oktober 2015

SIOUG že 20 let skrbi, da se uporabniki Oraclovih tehnologij in poslovnih rešitev vsaj enkrat letno srečujemo na letnem strokovnem srečanju in drugih izobraževalnih dogodkih, ki so tako ali drugače posvečeni Oraclu. Portorož je bil dolga leta že kar obvezno prizorišče strokovnega srečanja. Vendar je zadnjih nekaj dogodkov potekalo v Ljubljani. SIOUG 2015 pa se ponovno vrača tja, kjer se je vse skupaj začelo, v Portorož. SIOUG 2015 bo potekal v kongresnem centru Portus hotelov LifeClass v Portorožu.
Dogodka se bomo se bomo udeležili v vlogi pokroviteljev. Obiščite nas na našem razstavnem prostoru, kjer vedno pripravimo nekaj posebnega. Poleg tega pa bomo svoje znanje pokazali tudi na petih predavanjih. Pridite nas poslušat in se naučite kaj novega!

HROUG 2015 / Rovinj / 13. - 16. oktober 2015

Tudi letošnja konferenca združenja uporabnikov Oracla na Hrvaškem bo 20., jubilejna. Potekala bo na tradicionalni, idilični lokaciji na Otoku Sv. Andreja pri Rovinju.
Dogodka se bomo udeležili v vlogi pokroviteljev, z razstavnim prostorom bomo prisotni na razstavnem delu prireditve, poleg tega se bomo predstavili s tremi predavanji, kjer bomo prikazali, da naše znanje spada v sam vrh svetovnega nivoja, predstavili pa bomo tudi nekaj svojih produktov.